Sommer 2019 15.04.2019  -  14.04.2020
Vejledning

Nedenfor finder du information om de enkelte hold herunder tidspunkter og priser.

Holdene "Juniortræning 1 og 2", "Klubaften" og "Torsdagsspil" er gratis for medlemmer. Klubbens kontingentsatser kan ses under menupunktet "Bliv medlem".
 
Holdet "Voksenintroduktion", hvor der er en træner til stede, er også gratis. Men holdet er kun til medlemmer med medlemskabet "Voksenintroduktion (Nyt medlem)", som du kun kan få, hvis du ikke tidligere har været medlem af Ringe Tennisklub.
 
Er du ikke nyt medlem og ønsker introduktion af en træner, så skal du have medlemskabet senior og tilmelde dig holdet "Voksentræning", som koster 400 kr.

Juniortræning 1 (JUN1)

Log ind med barnets profil for tilmelding

Juniortræning 1 er for de 6-9 årige. I sæsonen 2019 foregår træningen tirsdag og torsdag kl. 16:00 til 17:15. Kun medlemmer kan deltage. Træning er gratis, når kontingent på 600 kr. er betalt. Bemærk søskenderabat på 100 kr.

Juniortræning 1 ligger samtidig med juniortræning 2 (10-17 årige).

Tilmeld/Læs mere - (1)

Juniortræning 2 (JUN2)

Log ind med barnets profil for tilmelding

Juniortræning 2 er for de 10-17 årige. I sæsonen 2019 foregår træningen tirsdag og torsdag kl. 16:00 til 18:00. Kun medlemmer kan deltage. Træning er gratis, når kontingent på 600 kr. er betalt. Bemærk søskenderabat på 100 kr.

Juniortræning 2 ligger samtidig med juniortræning 1 (6-9 årige), som dog slutter kl. 17:15.

Tilmeld/Læs mere - (1)

Voksenintroduktion (VIN)

Vokseninstruktion for nye ungdoms- og seniorspillere

Drømmer du om at lære at spille tennis? Så er voksenintroduktion noget for dig. Vores instruktører introducerer dig for den grundlæggende tennisteknik og spillets regler. Introduktionen afholdes fra den 7. maj hen over 7 tirsdage kl. 17:45-19:00.

Som et led i DGIs "Bevæg Dig For Livet"-kampagne er det gratis at deltage i voksenintroduktion, hvis man har betalt for introduktionsmedlemskabet (kontingent på 500 kr.). MEN introduktionsmedlemskabet gælder kun, hvis du ikke tidligere har været medlem af Ringe Tennisklub.

Har du tidligere været medlem af Ringe Tennisklub og ønsker instruktion af en træner, skal du have et ungdom- / senior-medlemskab (kontingent på 650 kr. / 1000 kr.) og tilmelde dig holdet "Voksentræning", der koster 400 kr.
 
Man tilmelder sig holdet én gang. Af hensyn til vores instruktører er det nødvendigt at melde afbud, hvis man en aften bliver forhindret i at deltage.
Tilmeld/Læs mere - (1)

Voksentræning (VTR)

Voksentræning for letøvede ungdoms- og seniorspillere

Har du huller i din tennisteknik, som du ønsker at få lappet? Så er voksentræning noget for dig. Vha. vores instruktører får du øvet de forskellige slag. Træningen afholdes fra den 7. maj hen over 7 tirsdage kl. 17:45-19:00.

Betaling på 400 kr. ud over kontingent (se de forskellige typer under menuen "Bliv medlem") er påkrævet for at deltage i voksentræning. Kun medlemmer kan deltage.

Man tilmelder sig holdet én gang. Af hensyn til vores instruktører er det nødvendigt at melde afbud, hvis man en aften bliver forhindret i at deltage.
Tilmeld/Læs mere - (1)

Klubaften (KLA)

Klubaften for ungdoms- og voksenspillere

Til Klubaften mødes mange af klubbens voksenspillere til spil på kryds og tværs af alder, niveau og køn. Der spilles på et moderat motionistniveau, for det meste doubler. Der skiftes med- og modspiller ca. to gange i løbet af aftenen. Klubbens ungdomsspillere er også meget velkomne.

Klubaften afholdes hver tirsdag kl. 19:00-21:00. Man kommer som man lyster. Afbud unødvendigt. Tilmeldingen på hold kun én gang pr. sæson, for at lette kommunikation i klubben.

Tilmeld/Læs mere - (1)

Torsdagsspil (TSP)

Torsdagsspil for ungdoms- og voksenspillere

Til Torsdagsspil mødes en del af klubbens ungdoms- og voksenspillere til spil på kryds og tværs af alder og køn. Der spilles på et højere motionistniveau, både singler og doubler. Der skiftes med- og modspiller flere gange i løbet af aftenen.

Torsdagsspil afholdes hver torsdag kl. 19:00-21:00. Man kommer som man lyster. Afbud unødvendigt. Tilmeldingen på hold kun én gang pr. sæson, for at lette kommunikation i klubben.

Tilmeld/Læs mere - (1)