Tennis for 60+ (VET)
Tilmeld/Læs mere - (1)

Voksentræning (VTR)

Voksentræning for ungdoms- og seniorspillere

Har du huller i din tennisteknik, som du ønsker at få lappet? Så er voksentræning med instruktion noget for dig. Træningen afholdes 6 gange.

Betaling på 700 kr. til aflønning af instruktører er påkrævet for at deltage. Kun medlemmer kan deltage. Oprettelse af holdet forudsætter ca. 4 tilmeldte.

Man tilmelder sig holdet én gang. Af hensyn til vores instruktører er det nødvendigt at melde afbud, hvis man en aften bliver forhindret i at deltage.
Tilmeld/Læs mere - (1)

Juniortræning 1 (JUN1)

Log ind med barnets profil for tilmelding

Juniortræning 1 er for de 6-11 årige. I forårssæsonen 2024 foregår træningen tirsdag og torsdag kl. 17:00 til 18:00. Kun medlemmer kan deltage. Træning er gratis, når kontingent på 750 kr. er betalt. Bemærk søskenderabat på 100 kr.

De 10-11 årige fordeles på junior 1 eller junior 2 træningen i forhold til deres spilleniveau. 
Tilmeld/Læs mere - (1)

Juniortræning 2 (JUN2)

Log ind med barnets profil for tilmelding

Juniortræning 2 er for de 10-17 årige. I forårssæsonen 2024 foregår træningen tirsdag og torsdag kl. 18:00 til 19:00. Kun medlemmer kan deltage. Træning er gratis, når kontingent på 750 kr. er betalt. Bemærk søskenderabat på 100 kr.

De 10-11 årige fordeles på junior 1 eller junior 2 træningen i forhold til deres spilleniveau. 
Tilmeld/Læs mere - (1)

Tennis for unge 16+ (UNG)

Er du 16+ og har lyst til at spille tennis, så kom til Tennis for unge 16+. Her har du mulighed for at spille sammen med andre jævnaldrende - uanset spilleniveau. Klubben står klar med bolde og det er også muligt at låne en ketcher. Der spilles hver onsdag kl. 19:00 - 20:30. Bare mød op - tilmelding er ikke nødvendigt.

Det er gratis at deltage for klubbens medlemmer. For ikke-medlemmer koster det 40 kr. pr. gang, som betales på mobilepay før spilstart.

Har du spørgsmål angående arrangementet, kan du kontakte Line Vestergaard Hansen eller Rasmine Overgaard Storm.

Tilmeld/Læs mere - (1)

Torsdagsspil (TSP)
Tilmeld/Læs mere - (1)

Voksenintroduktion (VIN)

Vokseninstruktion for nye ungdoms- og seniorspillere - KUN for nye medlemmer

Drømmer du om at lære at spille tennis? Så er voksenintroduktion noget for dig. Vores instruktører introducerer dig for den grundlæggende tennisteknik og spillets regler. Voksenintroduktion afholdes to gange i sæsonen hhv. om foråret kort efter sæsonstart og om efteråret med start midt i august. Normalt er der voksenintroduktion en gang om ugen.

Som et led i DGIs "Bevæg Dig For Livet"-kampagne er det gratis at deltage i voksenintroduktion, hvis man har betalt for introduktionsmedlemskabet. MEN introduktionsmedlemskabet gælder kun, hvis du ikke tidligere har været medlem af Ringe Tennisklub.

Har du tidligere været medlem af Ringe Tennisklub og ønsker instruktion af en træner, skal du have et ungdom- / senior-medlemskab og tilmelde dig holdet "Voksentræning Forår" eller "Voksentræning Efterår", der hver koster 700 kr.

Det er kun muligt at deltage i voksenintroduktion én gang for kontingentet i løbet af sæsonen. Så ønsker man instruktion af vores trænere i efterårssæsonen, efter man har deltaget i voksenintroduktionen i forårssæsonen, skal man tilmelde sig holdet "Voksentræning Efterår".
 
Af hensyn til vores instruktører er det nødvendigt at melde afbud, hvis man en aften bliver forhindret i at deltage.
Tilmeld/Læs mere - (1)