Sommer 2021 05.04.2021  -  14.04.2022
Vejledning

Nedenfor finder du information om de enkelte hold herunder tidspunkter og priser.

Holdene "Juniortræning 1 og 2", "Klubaften" og "Torsdagsspil" er gratis for medlemmer. Klubbens kontingentsatser kan ses under menupunktet "Bliv medlem".
 
Holdet "Voksenintroduktion", hvor der er en træner til stede, er også gratis. Men holdet er kun til medlemmer med medlemskabet "Voksenintroduktion (Nyt medlem)", som du kun kan få, hvis du ikke tidligere har været medlem af Ringe Tennisklub.
 
Er du ikke nyt medlem og ønsker introduktion af en træner, så skal du have medlemskabet senior og tilmelde dig holdet "Voksentræning". Betaling ud over kontingentet er nødvendig for deltagelse på dette hold.

Juniortræning 1 (JUN1)

Log ind med barnets profil for tilmelding

Juniortræning 1 er for de 6-11 årige. I sæsonen 2021 foregår træningen tirsdag og torsdag kl. 16:00 til 17:00. Kun medlemmer kan deltage. Træning er gratis, når kontingent på 600 kr. er betalt. Bemærk søskenderabat på 100 kr.

De 10-11 årige fordeles på junior 1 eller junior 2 træningen i forhold til deres spilleniveau. 
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Juniortræning 2 (JUN2)

Log ind med barnets profil for tilmelding

Juniortræning 2 er for de 10-17 årige. I sæsonen 2021 foregår træningen tirsdag og torsdag kl. 17:00 til 18:00. Kun medlemmer kan deltage. Træning er gratis, når kontingent på 600 kr. er betalt. Bemærk søskenderabat på 100 kr.

De 10-11 årige fordeles på junior 1 eller junior 2 træningen i forhold til deres spilleniveau.

Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Voksenintroduktion (VIN)

Vokseninstruktion for nye ungdoms- og seniorspillere

Drømmer du om at lære at spille tennis? Så er voksenintroduktion noget for dig. Vores instruktører introducerer dig for den grundlæggende tennisteknik og spillets regler. Voksenintroduktion afholdes to gange i sæsonen hhv. om foråret kort efter sæsonstart og om efteråret med start midt i august. Normalt er der voksenintroduktion tirsdage kl. 18:00-19:00.

Som et led i DGIs "Bevæg Dig For Livet"-kampagne er det gratis at deltage i voksenintroduktion, hvis man har betalt for introduktionsmedlemskabet (kontingent på 500 kr.). MEN introduktionsmedlemskabet gælder kun, hvis du ikke tidligere har været medlem af Ringe Tennisklub.

Har du tidligere været medlem af Ringe Tennisklub og ønsker instruktion af en træner, skal du have et ungdom- / senior-medlemskab (kontingent på 650 kr. / 1000 kr.) og tilmelde dig holdet "Voksentræning Forår" eller "Voksentræning Efterår", der hver koster 400 kr.
Det er kun muligt at deltage i voksenintroduktion én gang for kontingentet på de 500 kr. Så ønsker man instruktion af vores trænere i efterårsæsonen, efter man har deltaget i voksenintroduktionen i forårsæsonen, skal man tilmelde sig holdet "Voksentræning Efterår".
 
Af hensyn til vores instruktører er det nødvendigt at melde afbud, hvis man en aften bliver forhindret i at deltage.
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Voksentræning Efterår (VTRE)

Voksentræning for ungdoms- og seniorspillere

Har du huller i din tennisteknik, som du ønsker at få lappet? Så er voksentræning med instruktion noget for dig. Træningen afholdes hver tirsdag kl. 18:00-19:00 fra den 17. august til den 21. september.

Betaling på 400 kr. til aflønning af instruktører er påkrævet for at deltage. Kun medlemmer kan deltage. Oprettelse af holdet forudsætter minimum 6 tilmeldte.

Man tilmelder sig holdet én gang. Af hensyn til vores instruktører er det nødvendigt at melde afbud, hvis man en aften bliver forhindret i at deltage.
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Klubaften (KLA)

Klubaften for ungdoms- og voksenspillere

Til Klubaften mødes mange af klubbens voksenspillere til spil på kryds og tværs af alder, niveau og køn. Der spilles på et moderat motionistniveau, for det meste doubler. Der skiftes med- og modspiller ca. to gange i løbet af aftenen. Klubbens ungdomsspillere er også meget velkomne.

Klubaften afholdes hver tirsdag kl. 19:00-21:00. Man kommer som man lyster. Afbud unødvendigt. Tilmeldingen på hold kun én gang pr. sæson, for at lette kommunikation i klubben.

Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Torsdagsspil (TSP)

Torsdagsspil for ungdoms- og voksenspillere

Til Torsdagsspil mødes en del af klubbens ungdoms- og voksenspillere til spil på kryds og tværs af alder og køn. Der spilles på et højere motionistniveau, både singler og doubler. Der skiftes med- og modspiller flere gange i løbet af aftenen.

Torsdagsspil afholdes hver torsdag kl. 19:00-21:00. Man kommer som man lyster. Afbud unødvendigt. Tilmeldingen på hold kun én gang pr. sæson, for at lette kommunikation i klubben.

Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)