Info vedr. afhentning
Ved bestilling placeres 1 stk. vare i varekurven ad gangen. Ønsker man flere varer bestilt, samles disse i varekurv før afregning. Husk at udfylde navnefelt på den enkelte vare. Hvis I har flere ens varer i kurven, er det tilstrækkeligt at udfylde navnefelt én gang. Skriv også gerne tlf.nr., så er det nemmere at kontakte.
Ved endt bestilling er det vigtigt at udskrive kvitteringen fra købet, som medbringes ved udlevering.

Nøgle - Depositum
Indbetal 30,- og du vil blive den lykkelige låner af en nøgle til vort klubhus.
Nøglen skal du bruge i forbindelse med omklædning, betjening af lysanlæg og booking af baner på tavlen inde i klubhuset.
Udfyld din bestilling med navn og tlf.nr. i bestillingsfeltet, udskriv din kvittering, og aftal afhentning med vor kasserer (se oversigt "bestyrelse").
I forbindelse med udmeldelse, vil nøgle blive indkrævet og depositum tilbagebetalt.
Indtast navn
Læg i kurv 9999 kr.