Tennis Camp 2020
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  Opret profil
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.

Før du kan tilmelde dig, skal du først oprette en profil her på hjemmesiden.

Hvis du melder dig til Tennis Camp i Ringe Tennisklub, så garanterer vi 4 dage med spændende og sjove aktiviteter. Her får du, som ny spiller, mulighed for at lære tennisspillet at kende, men også den øvede spiller får mange nye udfordringer. Både leg, tennisøvelser og spil indgår i programmet for ugen.

Tilmelding senest den 25. juni, hvis du vil være sikker på en T-shirt i den rigtige størrelse.

Ved tilmelding er der mulighed for at bestille en tennisketcher. Den koster 200 kr., som først afregnes ved campens start. Husk at medbringe madpakke.

25.06.2020
03.08.2020 kl. 09.00 - 06.08.2020 kl. 15.00
Holmehøjvej 5, 5750 Ringe
Bestilling af ketsjer? Så marker her:
Hvilken størrelse T-shirt bruger du?*:
Bemærkninger:
550,00 kr.
Du har efterfølgende mulighed for selv at rette din tilmelding eller afmelde dig, under 'Mine tilmeldinger'