Velkommen til dig der er ønsker at blive medlem af Ringe Tennisklub.

Du skal igennem 2-3 trin for at blive medlem af Ringe Tennisklub. Først skal du oprette en profil, så skal du betale kontingent og evt. tilmelde dig til et hold. Du kan læse en vejledning i de forskellige trin nedenfor.

1. Oprettelse af profil

Dette link Opret profil åbner et nyt vindue, hvor du skal indtaste dine oplysninger. Når profilen er oprettet, kan du lukke vinduet og vende tilbage hertil.

2. Betaling af kontingent

Inden du betaler kontingent, er du velkommen til en prøvetræning på holdene, som du kan se nedenfor. Du kan enten bare møde op og spørge dig for, eller du kan kontakte en fra bestyrelsen.
Dette link Betal kontingent åbner et nyt vindue, hvor du under menupunktet "Betal her" skal vælge det kontingent der passer til dig. Betalingen foregår med betalingskort. Når du har betalt, kan du lukke vinduet og vende tilbage hertil.

3. Tilmelding til hold

Dette link Holdtilmelding åbner et nyt vindue, hvor du kan tilmelde dig et hold, hvis ønsker at træne fast med andre. Du er selvfølgelig altid velkommen til at spille på banerne udenfor træningstiderne. Du kan tilmelde dig følgende hold, som alle er en del af kontingentet:

Juniortræning Tirsdag og torsdag Kl. 16:00 - 18:30
Voksenintroduktion (nyt medlem) Tirsdag  Kl. 18:00 - 19:30